01 грудня

01 грудня на базі навчально – практичного центру майстром в/н Барч О.І. проведено виробниче навчання у групі кухар, кондитер №1 ІІ курсу як продовження дослідження автентичної української кухні з приміненням фюжн – кухні.Учні готували солодкі страви з гарбуза, використовуючи різні техніки приготування страв (додавання лимонної цедри, кардамону, бадьяну). Заслуговує уваги оформлення, яким учні порадували майстра в/н, поєднуючи сучасні стилі відпуску страв. Молодці!!!

Грудень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Останні новини:

, ,
Вступну кампанію продовжено до 01 ЖОВТНЯ.
07.09.20230
,
24 серпня
24.08.20230
,
23 серпня
23.08.20230