06 травня майстер виробничого навчання Барч О.І. провела відкритий урок з виробничого навчання у групі кухар, кондитер №1 ІІ курсу (кваліфікація 5 розряд) по темі «Приготування та відпуск салатів-коктейлів: з нерибних продуктів моря, з птиці, з овочів, фруктів, ягід. Приготування овочів фаршированих. Оформлення, відпуск. Вимоги до якості».
06 травня майстер виробничого навчання Барч О.І. провела відкритий урок з виробничого навчання у групі кухар, кондитер №1 ІІ курсу (кваліфікація 5 розряд) по темі «Приготування та відпуск салатів-коктейлів: з нерибних продуктів моря, з птиці, з овочів, фруктів, ягід. Приготування овочів фаршированих. Оформлення, відпуск. Вимоги до якості».
Перед учнями була поставлена мета сформувати, закріпити і розвинути уміння та навички планування і здійснення виробничого процесу з приготування салатів-коктейлів, фаршированих овочів. Урок проведений в умовах, наближених до роботи на підприємстві в реальному часі. Учні працювали в уявному холодному цеху підприємства ресторанного господарства та виконували завдання згідно меню.
{gallery}2021-05-06{/gallery}