23 квітня тиждень педагогічної та професійної майстерності кулінарного профілю завершився проведенням майстер-класу викладачем предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» на тему «Ізомальт».
23 квітня тиждень педагогічної та професійної майстерності кулінарного профілю завершився проведенням майстер-класу викладачем предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» на тему «Ізомальт». Його використовують у борошняних кондитерських виробах, особливо у продуктах харчування для хворих на цукровий діабет. При споживанні ізомальту замість цукру, підвищення рівня глюкози в крові людини в 10 разів менше. Викладач поділилася технологією приготування ізомальту та способами виготовлення виробів з нього.
{gallery}2021-04-23{/gallery}