14 листопада в кухні – лабораторії училища проходив конкурс фахової майстерності з професії кухар «Приготування другої страви та холодної закуски»
14 листопада в кухні – лабораторії училища проходив конкурс фахової майстерності
з професії кухар «Приготування другої страви та холодної закуски» за участі учнів груп кухарів ІІ курсу. За умовами конкурсу учні готували верховинську холодну закуску та другу гарячу страву «Годдон – Блу». Журі оцінювало технологічний процес приготування закуски і страви , а саме первинну обробку сировини, теплову обробку страв, смакові властивості та оформлення страв. Учні показали хороші вміння та навички з виконання завдань, приємно вразили членів журі оформленням страви та її подачею.
Переможцями стали:
І місце –ШЕБА МАРИНА, група кухар-кондитер №1 (майстер в/н Назаренко, О.В.)
ІІ місце –КУБЕРКА КРІСТІНА, група кухар- кондитер №3 (майстер в/н Яценко Н.П.)
ІІІ місце МАРУЩАК ІВАН, група кухар- кондитер №2 (майстер Комарницька Р.Ф.)
ВІТАЄМО!!!
{gallery}/2019.11.14/600{/gallery}