20 листопада волейбол

УЧНІ ТА СТУДЕНТИ ВИЗНАЧАЛИ КРАЩИХ З ВОЛЕЙБОЛУ. 

 

УЧНІ ТА СТУДЕНТИ ВИЗНАЧАЛИ КРАЩИХ З ВОЛЕЙБОЛУ. 

20 листопада 2019 року в спорткомплексі “Юність” у спортивних залах №1 та №3 відбулись змагання з волейболу (юнаки та дівчата) в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації на 2019-2020 н.р.
Першими на волейбольному майданчику стартували юнаки. Участь серед них прийняли 7 колективів: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Ужгородський природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ “УжНУ” (УПГК), Ужгородське вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету (УВКУ КНТЕУ), Ужгородський коледж культури і мистецтв (УККМ), Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора (УМК), Ужгородське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування (УВПУТТХ) та Коледж мистецтв ім. А.Ерделі Закарпатської академії мистецтв КМЗАМ). Згідно з регламентом змагань команди були поділені на дві підгрупи, жеребкування яких провів головний суддя Василь Іванко. Команди, що фінішували в підгрупах третіми-четвертими боролися за втішні 5-7 місця; другі – за бронзові нагороди. І, відповідно, команди, які в підгрупах були першими, виборювали в фінальному поєдинку золото.
Сьоме місце зайняли спортсменки з УККМ. У боротьбі за п’яте місце УТЕК КНТЕУ переміг музикантів УМК 2:0 (15:8, 15:10). У матчі за бронзу волейболісти УВПУ ТТХ святкували перемогу над “мистецтвом” КМЗАМ 2:0 (15:8, 15:9). У напруженому фіналі УПГК взяв гору над УВКУ КНТЕУ 2:0 (15:13, 15:12). В результаті команди розташувалися в наступному порядку:
1 – УПГК ДВНЗ “УжНУ”
2 – УВКУ КНТЕУ
3 – УВПУ ТТХ
4 – КМЗАМ ім. А.Ерделі
5 – УТЕК КНТЕУ
6 – УМК ім. Д.Є.Задора
7 – УККМ.
Не менш напружені баталії проходили в змаганнях серед дівчат (6 команд), про що говорить фінальна зустріч, в якій студентки УВПУ ТТХ зуміли “дотиснути” УПГК 2:1 (13:15, 15:12, 15:10) і стати чемпіонами. Бронзові нагороди в команди УТЕК КНТЕУ.
Остаточне розташування серед дівочих команд:
1 – УВПУ ТТХ
2 – УПГК ДВНЗ “УжНУ”
3 – УТЕК КНТЕУ
4 – УВКУ КНТЕУ
5 – УМК ім. Д.Є.Задора
7 – УККМ.
Усі переможці та призери були нагороджені почесними кубками, дипломами, а гравці – грамотами та медалями різного гатунку від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця Ольга Василиндра).

{gallery}/2019.11.20/600{/gallery}