24-25 06.2019р. відбувся захист письмових (творчих) екзаменаційних робіт в групах кухар, кондитер ІІ курсу.
24-25 06.2019р. відбувся захист письмових (творчих) екзаменаційних робіт в групах кухар, кондитер ІІ курсу.Теми робіт та завдання відповідають об’єму знань, умінь та навичок, які є передбачені навчальними програмами і кваліфікаційною характеристикою кухаря 5 розряду, а також при їх складанні враховувалися індивідуальні особливості учнів.
В письмових екзаменаційних роботах включено матеріали за результатами діяльності підприємства, на базі якого виконувалася письмова робота і де учні проходили виробничу практику. Всі письмові екзаменаційні роботи відповідають структурі та правильно оформлені. У висновках учні аналізували свій досвід, отриманий при проходженні виробничої практики на підприємстві.
Під час захисту робіт учні показали самостійність мислення, вірні розрахунки, всебічно розкривали тему роботи, показали глибокі професійні знання.
{gallery}24-06-19{/gallery}