21 червня

21 червня. В актовій залі училища відбувся звіт директора Кощака В.Й. про діяльність навчального закладу за 2018-2019 навчальний рік.

21 червня. В актовій залі училища відбувся звіт директора Кощака В.Й. про діяльність навчального закладу за 2018-2019 навчальний рік.У своєму виступі керівник училища зупинився на детальному аналізі проведеної роботи з підвищення рівня організації навчально-виховного процесу, зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази, залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання, забезпечення навчального закладу кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільності їх розстановки тощо. Віктор Йосипович наголосив на важливості покращення матеріально-технічної бази училища, яка буде відповідати вимогам сьогодення, використання новітніх форм профорієнтаційної роботи, які дозволять виконати регіональне замовлення, а також залучення педагогічної та батьківської громадськості училища до управління його діяльності.

Всі виступаючі, у тому числі і присутня  на зборах представник управління освіти Ужгородської міської ради Січка М.В., відмітили позитивну роботу директора Кощака В.Й. за 2018-2019 навчальний рік, наголосили на його професійності, високих менеджерських якостях. Колектив таємним голосуванням визнав діяльність директора на займаній посаді задовільною.

 

{gallery}21062019{/gallery}