29 березня

29 березня. Наш навчальний заклад взяв активну участь у проведенні обласного етапу Четвертого фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!», який відбувся на пл. Народній в Ужгороді.

29 березня. Наш навчальний заклад взяв активну участь у проведенні обласного етапу Четвертого фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!», який відбувся на пл. Народній в Ужгороді.Згідно з умовами заходу наш заклад представив «великоднє дерево» з власноруч виготовленими писанками у наступних техніках: традиційна писанка, мальована розтопленим воском, прикрашена бісером, виготовлена у техніці квілінг, «дряпанка», «мальованка» та інші великодні композиції. Учні нашого училища та майстри виробничого навчання провели майстер-класи з прикрашання писанок бісером та оформлення виробів з пряничного тіста у техніці «айсінг». Відвідувачі свята відмітили професійність при створенні пасхальної атрибутики та естетичний, оригінальний підхід до оформлення виробів.

Зацікавленість до нашої експозиції з боку учасників та гостей свята додавала гарних емоцій та підіймала настрій. 

Цього року Закарпаття встановило рекорд, зафіксований представником Національного реєстру рекордів України: «Близько 17 000 писанок прикрасили 57 «великодніх дерев» на одній локації».


{gallery}290318{/gallery}