12 лютого. В училищі розпочалася Державна кваліфікаційна атестація з професій кухар та бармен у групах з терміном навчання 1,5 роки.
12 лютого. В училищі розпочалася Державна кваліфікаційна атестація з професій кухар та бармен у групах з терміном навчання 1,5 роки.
Першою складовою ДКА є проведення кваліфікаційних пробних робіт. На базі навчальних майстерень створені належні умови для організації всього технологічного процесу, необхідного для самостійного виконання завдань учнями, які передбачали для кухарів приготування та презентацію холодних закусок, салатів, перших та гарячих других страв з м’яса, птиці, риби і морепродуктів, а також гарячих солодких страв та напоїв. Бармени готували та подавали різного виду коктейлі, напої, салати та десерти.
Під час виконання завдань учні продемонстрували належні вміння та навички з організації робочого місця, професійність у дотриманні технологічного процесу, набуті під час виробничої практики на підприємствах громадського харчування.
{gallery}12-02-18{/gallery}