05-08 лютого

05-08 лютого з метою підтримки, розвитку обдарованих учнів, активізації інтересу до поглибленого вивчення спеціальних дисциплін, виявлення та покращення рівня знань, умінь та навичок, самовдосконалення учнівської молоді в навчальному закладі пройшов І етап учнівських олімпіад  з предметів професійно-теоретичної підготовки: «Охорона праці», «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів  з основами товарознавства» та «Устаткування підприємств харчування».

05-08 лютого з метою підтримки, розвитку обдарованих учнів, активізації інтересу до поглибленого вивчення спеціальних дисциплін, виявлення та покращення рівня знань, умінь та навичок, самовдосконалення учнівської молоді в навчальному закладі пройшов І етап учнівських олімпіад  з предметів професійно-теоретичної підготовки: «Охорона праці», «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів  з основами товарознавства» та «Устаткування підприємств харчування».Завдання  були складені у вигляді тестів 4 рівнів складності, зокрема знайти правильну відповідь, завершити твердження, встановити відповідність, скласти схему приготування страви тощо. Аналіз результатів олімпіад показав, що більшість учнів показали достатній рівень знань та набрали більше половини суми балів, встановленої критеріями оцінювання тестових завдань. Переможцями стали наступні учні:

«Охорона праці»

 І місце –    Майор Олеся, група кухар,кондитер №3  І курс

 ІІ місце –  Матяш Марина, група  кухар, кондитер №1  І курс

 ІІІ місце – Краснова Аліна, група кухар, кондитер № 4 І курс

«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

 І місце  –  Продан  Оксана, група кухар, кондитер №2  І курс

 ІІ місце –  Ігнатко Алла, група  кухар, кондитер №3  І курс

                –  Юріна Микола, група кухар, кондитер №2  І курс

 ІІІ місце – Мулеса Юрій, група кухар, кондитер № 4 І курс

«Технологія приготування борошняних кондитерських виробів  з основами   товарознавства»

І місце  –   Михалко Вікторія,  група кухар, кондитер №2  І курс

ІІ місце –   Зайцев Владислав, група  кухар, кондитер №3  І курс

ІІІ місце – Павлишинець Любомир,  група кухар, кондитер №2  І курс

«Устаткування підприємств харчування»

І місце  –    Зайцев Владислав, група кухар, кондитер №3  І курс

ІІ місце –   Скубенич Віталій, група  кухар, кондитер №1  І курс

ІІІ місце –  Матяш Марина, група кухар, кондитер №1  І курс

{gallery}05-02-18{/gallery}