15 листопода

15 листопада. В училищі відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий з професії кухар» серед учнів другого курсу. Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання (тестів) та практичного туру: нарізання овочів складними фігурними формами та складання композицій.

15 листопада. В училищі відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий з професії кухар» серед учнів другого курсу. Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання (тестів) та практичного туру: нарізання овочів складними фігурними формами та складання композицій.Із завданнями конкурсанти впоралися. Для виконання практичного завдання у лабораторії кожному учню було надано робоче місце. Овочі нарізали різними формами, з них вирізали різноманітні квіти, які потім складали у композиції. Працювали натхненно, вміло використовуючи ріжучі інструменти, демонструючи професійність у використанні техніки «карвінг».

Журі конкурсу оцінювало зовнішній вигляд учасника, організацію робочого місця, кількість та якість використаних форм нарізки, складність композиції та дотримання відведеного часу. Кожна робота учасників заходу була відзначена похвалою з боку професіоналів, а креативність та творчість вразила присутніх на святі.

Переможцями конкурсу стали Думнич Наталія, група №3 (перше місце), Машіка Іванна, група № 2 (друге місце), Спех Катерина, група №4, (третє місце), Кошеля Анжела, група №1 (за креативність).

Фінал конкурсу відбувся в актовій залі, де конкурсанти презентували свої вироби, а присутні почули багато цікавого про техніку «карвінг». Музичний супровід заходу додавав святковості та урочистості.

Переможці отримали грамоти та цінні подарунки від учнівського профкому. Заохочувальними призами були нагороджені всі учасники конкурсу.

{gallery}25-11-2017{/gallery}