21 листопада

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ 2018 РОКУ

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ 2018 РОКУ

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ (далі – пробне ЗНО, пробне тестування) – це добровільне тестування осіб, яке дає їм можливість ознайомитись із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ЗНО), структурою та змістом зошита сертифікаційної роботи, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ  ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОБНОМУ ЗНО

буде можливо в термін з 09.01.2018 до 31.01.2018 на сайті  www.test.if.ua

*Зареєстровані особи мають доступ до тренувального онлайн-тестування!

*Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО-2017:

Дата проведення

Предмет тестування**

24.03.2018 (субота)

українська мова і література

31.03.2018 (субота)

біологія, географія, історія України, математика, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова

**Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно, тому неможливо бути присутнім в той саме час на кількох тестуваннях.

ПРОБНІ ТЕСТИ УКЛАДАЮТЬ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ. За бажанням особи такі завдання надаються однією із мов національних меншин (крім завдань з української мови і  літератури та іноземних мов).

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЧАС І МІСЦЕ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО (ЗАПРОШЕННЯ) для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування (нь)

У ДЕНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО допуск особи до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

– Паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа,що посвідчує особу;

– Запрошення для участі в пробному ЗНО.

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», який буде розміщено на сайті  www.test.if.ua (з української мови і літератури – з  24.03.2018, з інших предметів – з 31.03.2018).

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни: з української мови і літератури з 24 до 26 березня, з інших предметів – з 31 березня до 02 квітня.

Оголошення результатів пробного ЗНО з української мови і літератури – 30 березня, з інших предметів – 06 квітня.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що результати  пробного ЗНО не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів ЗНЗ та для конкурсного відбору на навчання до ВНЗ.