25 травня в нашому навчальному закладі пройшла щорічна виставка «Панорама методичних знахідок», яка відобразила результативність методичної роботи в училищі.
25 травня в нашому навчальному закладі пройшла щорічна виставка «Панорама методичних знахідок», яка відобразила результативність методичної роботи в училищі. Члени методичних комісій торгового і кулінарного профілів представили творчі доробки 2016-2017 н.р. Особливої уваги заслуговують методичні розробки викладачів Барч О.І., Галаговець А.М., Микули Н.І., Кияк Н.О., Галас Н.П., Назаренко О.В., які у своїй педагогічній діяльності використовують інноваційні технології та нові форми і методи проведення уроків. Цікавими за змістом та технологіями проведення стали розроблені та впроваджені в цьому навчальному році інноваційні проекти «Борщ – витвір тисячолітнього українського кулінарного мистецтва: дослідження українських традицій з технології приготування борщів» (майстер в/н Деревляник М.В.); «Підвищення рівня професійної компетентності учнів шляхом використання проектних технологій на уроках товарознавства непродовольчих товарів» (викладач Кияк Н.О.) Творча група педагогічних працівників кулінарного профілю презентувала Державний стандарт з професії кухар 5 розряду, складений на компетентнісній основі модульного навчання, методичні рекомендації з розробки критеріїв оцінювання виробничого навчання та предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для підготовки кухарів 4 і 5 розрядів та зошит для проведення ЛПР з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для підготовки кухарів 5 розряду. Слід відмітити, що проведення таких виставок сприяє кращому обміну досвідом, підвищує рівень педагогічної майстерності, формує готовність до запровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес.