спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів

19 червня відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. На порядку денному розглядалося питання про виконання плану роботи методичних комісій, навчальних планів і програм за 2016-2017 н. р. та обговорювалися проекти планів роботи на наступний навчальний рік.

19 червня відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. На порядку денному розглядалося питання про виконання плану роботи методичних комісій, навчальних планів і програм за 2016-2017 н. р. та обговорювалися проекти планів роботи на наступний навчальний рік. Голови методичних комісій Барч О.І. та Махлинець М.І. відмітили позитивні сторони у діяльності педагогічного колективу та намітили шляхи покращення роботи в наступному навчальному році. Наприкінці засідання було проведено семінар-практикум «Хмарний офіс як зручний інструмент навчального процесу». Жваво пройшло обговорення  можливостей використання в роботі хмарних технологій, всі присутні   висловили побажання започаткувати застосування хмарних сервісів для підготовки до уроків та їх проведення, оскільки з’являється можливість користуватися відео і аудіо файлами прямо з Інтернету без додаткового завантаження на комп’ютер, а також спілкуватися з іншими навчальними закладами (проведення он-лайн уроків, тренінгів, круглих столів тощо).