15 травня відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. На порядку денному розглядалися питання проходження виробничого навчання на виробництві учнями І курсу, затвердження переліку кваліфікаційних пробних робіт, завдань іспитів для державної та поетапної кваліфікаційної атестації.
15 травня відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. На порядку денному розглядалися питання проходження виробничого навчання на виробництві учнями І курсу, затвердження переліку кваліфікаційних пробних робіт, завдань іспитів для державної та поетапної кваліфікаційної атестації. Цікавим був виступ методиста Наталії Кияк про інноваційні технології та їх впровадження в навчально-виховний процес і роботу над створенням електронних підручників. Викладач фізичної культури Ніколаєва Т.С. та майстер виробничого навчання Яценко Н.П. поділилися з присутніми особливостями проведення уроків та ознайомили їх з методичними розробками. Слід відмітити, що проведення спільних засідань сприяє кращому спілкуванню педагогічних працівників та обміну досвідом.