в групах першого курсу розпочалася Державна кваліфікаційна (поетапна) атестація на присвоєння третього кваліфікаційного розряду з професій кухар та кондитер

26 квітня. Згідно з графіком навчального процесу в групах першого курсу розпочалася Державна кваліфікаційна (поетапна) атестація на присвоєння третього кваліфікаційного розряду з професій кухар та кондитер.

26 квітня. Згідно з графіком навчального процесу в групах першого курсу розпочалася Державна кваліфікаційна (поетапна) атестація на присвоєння третього кваліфікаційного розряду з професій кухар та кондитер. Першою складовою поетапної атестації є кваліфікаційні пробні роботи, проведення яких організовано на базі навчальних майстерень та лабораторій училища, належним чином обладнаних всім необхідним для забезпечення сучасного технологічного процесу та максимально наближених до реальних умов виробництва.
Завдання для учнів з професії кухар передбачали самостійне приготування страв з круп, макаронних виробів, бобових, овочів, яєць, виробів з прісного тіста та супів нескладного приготування, а також їх оформлення та подачу.
З професії кондитер учні готували кондитерські вироби з дріжджового, пісочного, бісквітного, пряничного тіста з різними начинками, кремами та оздоблювали їх.
Учні упоралися із завданнями, вміло організовували робочі місця, дотримуючись правил безпеки праці, виконували завдання відповідно до технологічних карток. Приготовані ними страви та вироби відповідали вимогам відповідного кваліфікаційного розряду, були професійно приготованими і якісними.

{gallery}26_04_2017{/gallery}