21 грудня в лабораторії «Технології приготування їжі» відбувся загальноучилищний конкурс професійної майстерності серед учнів І-го курсу за професією кухар. Мета проведення – виявлення рівня засвоєння вмінь та навиків учнів з простої нарізки овочів.
21 грудня в лабораторії «Технології приготування їжі» відбувся загальноучилищний конкурс професійної майстерності серед учнів І-го курсу за професією кухар. Мета проведення – виявлення рівня засвоєння вмінь та навиків учнів з простої нарізки овочів.
Кожен учасник конкурсу був забезпечений оснащеним робочим місцем.
Конкурс проходив у два етапи. На першому учні виконували теоретичне завдання, яке складалося з різнорівневих тестів. Другий етап передбачав виконання практичного завдання, під час якого учні демонстрували вміння та навички нарізки овочів різними формами.
Професійне журі у складі майстрів виробничого навчання та викладачів кулінарного профілю при оцінюванні результатів ураховували організацію робочого місця учнями, кількість форм нарізки, її якість, час виконання та дотримання правил безпеки праці в роботі.
Переможцями стали:
І місце – Чуп Наталія (група №3);
ІІ місце – Товтик Михайло (група №3), Лапко Наталія (група №1);
ІІІ місце – Комят Євгеній (група №3), Спех Катерина (група №4).
Відзнаку за творчий підхід до роботи отримала учениця групи № 2 Машіка Іванна.
Вітаємо переможців!
{gallery}21_12_2016{/gallery}