АНДРОНОВА МАЙЯ ПЕТРІВНА

АНДРОНОВА МАЙЯ ПЕТРІВНА

Посада: майстер виробничого навчання
МОЄ КРЕДО: ««Донести до серця кожної дитини знання, досвід і практичні вміння»
ОСВІТА: середня спеціальна
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: технологія харчування, технік-технолог з технології харчування
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський комерційний технікум, 2010р.;
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 9 років; на посаді майстра в/н – 9 років
РОБІТНИЧИЙ РОЗРЯД: 1984, Ужгородське ПТУ №20, кухар 4 розряду, диплом №091775 від 20.07.1984 р.
НАЗВА ПРОФЕСІЇ, З ЯКОЇ ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ: кухар. кондитер
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
курси психолого-педагогічної та методичної підготовок при НМЦПТО та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій обл., свідоцтво 12 СПК № 933051 від 21.01.2013 для майстрів в/н;
практичні курси при Львівському ВПУ ресторанного сервісу та туризму, №420 (присвоєно кухар п’ятого розряду); 2012 рік
стажування 05.09.2016р.-04.10.2016р. ресторан «Долчі», довідка № 05/11/16, дача видачі 05.10.16
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для майбутнього”, сертифікат №0073/2012, 18.06.2012 р.
УЧАСТЬ У МАЙСТЕР-КЛАСАХ:
Сертифікат 22 квітня 2015 р.– «Робота з повним комплексом обладнання АРАСН»
Сертифікат 28 травня 2015 р.,»Приготування баноша-фондю з солодкими соусами»(р-н «Деца у нотаря»), «Порося смажене на вертелі» та «Женгялов хау»(р-н «Кілікія»)
УЧАСТЬ У ВЕБІНАРАХ:
Сертифікат видавнича група «Основа»( червень 2015 р) – «Проведення сучасного уроку з використанням електронної презентації»
Сертифікат видавнича група “Основа” (червень 2015 р.) – “Батьківські збори”
Сертифікат НМЦ ПТО, Ужгородське ВПУ ТТХ (січень 2016 р.)– семінар «Цензор кулінара», тренінг «Попередження конфліктів у системі педагог-учень, майстер-клас від шеф-кухаря р-ну «Ля-фамілія» Сусь Ярослава «Приготування свинини з томатном жульєном» та «Приготування десерту «Мільфей»

 

Педагогічна діяльність майстра в/н

Мета атестації педагогічного працівника: встановлення 11 тарифного розряду
МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА: впровадження інноваційних технологій на уроках виробничого навчання
Відкриті уроки в міжатестаційний період на рівні навчального закладу
26.09.2015р.– відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Приготування страв з сиру»
МЕТОДИЧНІ НАПРАЦЮВАННЯ:
2014р., методична розробка уроку з виробничого навчання на тему: «Приготування салатів з овочів»
2015р., методична розробка уроку з виробничого навчання на тему: «Приготування страв з овочів»
2015р., плани уроків та інструкційні карти з виробничого навчання, кваліфікація кухар третього розряду; кондитер третього розряду
2016р., плани уроків та інструкційні карти з виробничого навчання, кваліфікація: кухар в четвертого розряду, кондитер четвертого розряду

2017р. методична розробка уроку з виробничого навчання на тему: «Приготування сирників по-київськи, вареників з сиром та вареників лінивих»

Участь у конкурсах професійної майстерності
18.11.2013р., конкурс по нарізці овочів з метою виявлення рівня теоретично-практичної підготовки учнів за професією кухар.
27.11.2014р., конкурс по нарізці овочів з метою виявлення рівня теоретично-практичної підготовки учнів за професією кухар.
25.11.2015р., конкурс по нарізці овочів з метою виявлення рівня теоретично-практичної підготовки учнів за професією кухар.
24.12.2016р., конкурс по нарізці овочів з метою виявлення рівня теоретично-практичної підготовки учнів за професією кухар.

 

Позанавчальна робота

18.11.2013, участь у загально-училищному конкурсі «Дари осені» І місце
17.04.14 р., участь в загально-училищному конкурсі «Воскресни,писанко!», оформлено тематичний стіл на пасхальну тематику. І місце
14.10. 2014 р., виховна година «Давнє українське свято –Свято Покрови»
23.04.16 р., участь в загально-училищному конкурсі «Писанка», оформлено тематичний стіл на пасхальну тематику. І місце
09. 09.2016р. виховна година до 25-річчя незалежності України «Щоб у серці жила Україна»
14.02.17 р., в рамках проведення заходів до Дня Святого Валентина проведено захід «Оформлення валентинчиків з пряничного тіста». Мета заходу – навчити учнів правильно оформляти вироби з пряничного тіста, розвити в них творчість, естетичний смак, фантазію, привити любов до професії.