22 квітня майстри виробничого навчання та викладачі кулінарного профілю взяли участь у майстер-класі, який проводила для спеціалістів галузі торгова марка «Комплекс обладнання АРАСН». Ініціатором такого заходу була компанія «Маркет+», яка спеціалізується на продажу професійного обладнання для барів, ресторанів, магазинів, супермаркетів, а також надає послуги з ремонту та обслуговування цього обладнання.
22 квітня майстри виробничого навчання та викладачі кулінарного профілю взяли участь у майстер-класі, який проводила для спеціалістів галузі торгова марка «Комплекс обладнання АРАСН». Ініціатором такого заходу була компанія «Маркет+», яка спеціалізується на продажу професійного обладнання для барів, ресторанів, магазинів, супермаркетів, а також надає послуги з ремонту та обслуговування цього обладнання.
Майстер-клас проводив бренд-шеф торгової марки АРАСН Володимир Єманов, який презентував новинки 2015 року: пароконвектомат з електронним управлінням, овочерізку, тістоміс, м’ясорубку, куттер та шприц для виробництва ковбас. Педагоги нашого училища разом з бренд-шефом столичної компанії випробовували обладнання, власноруч готуючи салати, свіжу випічку, та освоїли повний цикл приготування баварських сосисок та ковбас. Участь у майстер-класі дала відмінну можливість вникнути в процес приготування, оцінити смакові характеристики приготованих страв, отримати нові ідеї та рецепти для різноманітності меню, а також переконатися у швидкості та легкості приготування страв з використанням сучасного технологічного обладнання.
Всі майстри виробничого навчання і педагоги професійно-теоретичної підготовки, які долучилися до майстер-класу, крім знань і позитивних емоцій, отримали і сертифікат учасника заходу.