16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх із запланованими заходами. Програмою передбачено проведення майстер-класів, відкритих уроків з виробничого навчання, виставки напрацювань гурткової роботи, семінарів, презентацій тощо.
16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх із запланованими заходами. Програмою передбачено проведення майстер-класів, відкритих уроків з виробничого навчання, виставки напрацювань гурткової роботи, семінарів, презентацій тощо.
Профільний тиждень розпочала викладач предмета «Устаткування підприємств харчування» Галаговець А.М., яка ознайомила майстрів виробничого навчання та викладачів з різними видами сучасного обладнання, яке широко використовується на підприємствах громадського харчування, та наголосила на особливостях його будови та правилах експлуатації. Майстер виробничого навчання Комарницька Р.Ф. виступила перед колегами з методичною розробкою на тему «Вимоги до сучасного уроку виробничого навчання». Вона зупинилася на особливостях організації процесу виробничого навчання та його методиках, а також наголосила, що урок – це дзеркало загальної педагогічної культури майстра виробничого навчання, мірило його інтелектуального скарбу, показник його ерудиції та професіоналізму.