19 січня відбулися засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів училища. Викладачі провели аналіз стану викладання предметів загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки.
19 січня відбулися засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів училища. Викладачі провели аналіз стану викладання предметів загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки.
Майстер виробничого навчання Кучірка М.В. виступила перед колегами з методичною доповіддю на тему: «Використання інтерактивних форм та методів навчання на уроках виробничого навчання в майстерні».
Також члени комісії розглянули та ухвалили завдання для проведення поетапної атестації з професій офіціант третього розряду в групі І курсу, кухар четвертого розряду та продавець непродовольчих товарів четвертого розряду у випускних групах з терміном навчання 1,5 роки.