«Життя оn-line»

14 січня, на Старий Новий рік та свято Василя, відбувся дебют телепрограми молодіжної редакції каналу Тиса1 «Життя оn-line», де серед запрошених, були і представники нашого навчального закладу: старший майстер Прокопишина М.М. та учениця першого курсу Шугай Віра.

14 січня, на Старий Новий рік та свято Василя, відбувся дебют телепрограми молодіжної редакції каналу Тиса1 «Життя оn-line», де серед запрошених, були і представники нашого навчального закладу: старший майстер Прокопишина М.М. та учениця першого курсу Шугай Віра. Марта Миколаївна розповіла про традиційні закарпатські страви, які готують напередодні Старого Нового року, наголосила, що святковий стіл повинен бути багатим та щедрим: домашня ковбаса, холодець, копчене м’ясо з квашеною капустою, інші доброти. Цікавою була розповідь учениці про історію святкового хліба-керечуна, символу добробуту та достатку. Під час ефіру демонструвався відеоролик з приготування керечуна ученицею групи кухар, кондитер ІІ курсу Павлищак Наталією (майстер в/н Барч О.І.).
Участь у подібних заходах сприяє підвищенню позитивного іміджу навчального закладу та є ефективною складовою профорієнтаційної роботи.