Сучасні технології у виробництві кондитерських виробів з карамелі

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З КАРАМЕЛІ

Автор проекту: ВАЛЕНТИН ШТЕФАНЬО – майстер міжнародного класу  з виробництва кондитерських виробів, шоколад’є, випускник училища.

 

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З КАРАМЕЛІ

Автор проекту: ВАЛЕНТИН ШТЕФАНЬО – майстер міжнародного класу  з виробництва кондитерських виробів, шоколад’є, випускник училища.

Робота з карамеллю була започаткована в Єгипті. З часом французи запозичили технологію приготування карамелі, вдосконалили її і зараз вони посідають перше місце в світі з виробництва цієї карамельної краси. Треба відмітити, що саме у Франції на міжнародному конкурсі кондитерського мистецтва вперше п. Валентин ознайомився з технологією роботи з карамеллю, а згодом став переможцем цього конкурсу.
    Тепер і нам випала нагода не тільки ознайомитися, а й освоїти цей дивовижний процес. Клопітка наполеглива праця направлена на вдосконалення вмінь та навичок учнів та майстрів виробничого навчання. Відпрацьовані крок за кроком складні завдання, які ставить майстер міжнародного класу перед своїми учнями, дають змогу комплексно закріпити набуті знання на практиці і оволодіти автоматичною дією виконання окремих операцій, а також дослідити ті зміни, що відбуваються при перетворенні цукру в карамель, оцінити їх властивості, якість та самостійно від початку до кінця забезпечити технологічний процес перетворення сировини в готову продукцію.    

{gallery}Proect3{/gallery}