Новини

26 квітня! В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха,  про яке не могли забути і учні нашого навчального закладу. До цієї події вони підготували урок-пам’ять «Світ пам’ятає про Чорнобиль».
Читати більше
З 26 по 30 квітня  в навчальному закладі проходить тиждень педагогічної і професійної майстерності торгового профілю.
Читати більше
23 квітня тиждень педагогічної та професійної майстерності кулінарного профілю завершився проведенням майстер-класу викладачем предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» на тему «Ізомальт».
Читати більше
21-22 квітня в навчальному закладі проходили державні кваліфікаційні роботи в групах кухарів, кондитерів №3 і №4 ІІ курсу з професії кухар, кваліфікація 4 розряд ( майстри виробничого навчання Миговка І.М., Шталовські М.В. та Мулеса М.М.)
Читати більше
21 квітня майстер виробничого навчання Назаренко Ольга Вікторівна провела відкритий урок виробничого навчання на тему «Технологія приготування пасок та способи їх оздоблення » в групі кухар-кондитер №1 І курсу.
Читати більше
1 96 97 98 99 100 225