Новини

06  травня майстер виробничого навчання Барч О.І. провела відкритий урок з виробничого навчання у групі кухар, кондитер №1 ІІ курсу (кваліфікація 5 розряд) по темі «Приготування та відпуск салатів-коктейлів: з нерибних продуктів моря, з птиці, з овочів, фруктів, ягід. Приготування овочів фаршированих. Оформлення, відпуск. Вимоги...
Читати більше
У ці травневі дні ми із болем в серці згадуємо страшну війну і дякуємо всім, хто зміг, не дивлячись ні на що, захистити нашу землю.
Читати більше
30 квітня тиждень педагогічної та професійної майстерності торгового профілю закінчився  проведенням круглого столу.
Читати більше
29 квітня навчальний заклад долучився до участі в оформленні святкових композицій на великодню тематику на площі Народній.
Читати більше
1 94 95 96 97 98 225