Новини

25 – 26 січня відповідно до графіка проведення І етапу атестаційної експертизи навчального закладу з метою перевірки практичних вмінь та навиків учні виконували практичні комплексні кваліфікаційні завдання
Читати більше
24 січня  відповідно до графіка проведення І етапу атестаційної експертизи навчального закладу з метою перевірки і оцінки якості знань учні виконували теоретичні комплексні кваліфікаційні завдання
Читати більше
До дня Соборності України бібліотекар училища підготувала тематичну виставку «Україна-єдина соборна держава». Матеріали, представлені на виставці, акцентують увагу на історичних фактах, що передували злуці, на об’єднавчому русі, який наприкінці 1918 початку 2019 року охопив майже всю Україну.
Читати більше
20 січня. Згідно з графіком навчального просецу, з метою виконання навчальних планів та програм, учні навчальних груп І та ІІ курсів проходять виробничу практику на підприємствах торгівлі та громадського харчування відповідно до укладених договорів, з дотриманням протиепідемічних заходів.
Читати більше
17 січня згідно плану роботи проведено спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілю.
Читати більше
1 78 79 80 81 82 225