28 листопада на базі навчально- практичного центру розпочався «Тиждень конкурсів».Члени методичної комісії кулінарного профілю перед виходом учнів на виробничу практику вирішили перевірити наскільки підготовлені учні до роботи на підприємствах. Впродовж тижня проводитимуться групові конкурсні змагання з приготування страв та борошняних кондитерських виробів. Подібні заходи сприятимуть підвищенню...Читати більше
24 листопада майстром в/н Яценко Н.П. на базі навчально – практичного центру проведено майстер – клас на тему «Інноваційні методи і прийоми формування виробів із дріжджового тіста» для учнів групи кухар – кондитер №3 І курсу.Майстер в/н розповіла про історію виникнення дріжджового тіста, показала техніку...Читати більше
21 листопада проведено директорську контрольну роботу в групі продавців продовольчих та непродовольчих товарів І курсу з предмета «Організація та технологія торговельних процесів» (викладач Махлинець М.І.).Метою організації і проведення директорських контрольних робіт є виявлення певних знань, практичних навичок учнів. Результати директорських контрольних робіт враховуються при підведенні...Читати більше
Сьогодні, 21 листопада, українці відзначають державне свято – День гідності та свободи «Гідність і свобода є незмінними цінностями українців» День гідності та свободи – свято в Україні, яке відзначають щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції...Читати більше
21 листопада відбулося спільне засідання методичних комісій кулінарного і торгового профілів.Згідно плану роботи на порядку денному розглядались питання удосконалення професійної підготовки шляхом впровадження інноваційних методів навчання, обговорення та погодження завдань для перевірних робіт та іспитів для державної кваліфікаційної атестації в групах ІІ курсів, аналіз директорських...Читати більше