Новини

Відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів.
Читати більше
Підведено підсумки  ІІ обласного конкурсу на кращу авторську методичну розробку з професійної підготовки серед закладів професійної (професійно–технічної) освіти
Читати більше
Спортивні ігри серед закладів професійно-технічної освіти з волейболу (дівчата)
Читати більше
Майстром виробничого навчання Гарновді  М.В. проведено відкритий урок виробничого навчання в групі кухар, кондитер №3 ІІ курсу на тему «Організація роботи рибного цеху. Механічна обробка риби та напівфабрикати з неї».
Читати більше
Проходять лабораторно практичні роботи з предмета "Технологія приготування їжі" та уроки виробничого навчання у групі слухачів.
Читати більше
1 28 29 30 31 32 225