Новини

Виробнича практика слухачів, які навчаються на базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу
Читати більше
Педагогічні працівники навчального закладу долучилися до навчального семінару «Організація короткострокового професійного навчання з отриманням часткової кваліфікації у ЗП(ПТ)О», який проводив для широкої аудиторії педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти НМЦ ПТО у Закарпатській області.
Читати більше
«Створення візуального контенту за допомогою онлайн-інструменту Canva».
Читати більше
Упродовж 2023 року викладачі та майстри виробничого навчання нашого навчального року брали участь у серії Всеукраїнських  «Гастрономічний код нації» кулінарних конкурсів і протягом вересня - жовтня були учасниками конкурсів «Сила трьох: юшка,хліб та сало» та «Шоколад»
Читати більше
1 23 24 25 26 27 225