Новини

26 січня тиждень педагогічної та професійної майстерності  завершився виставкою гурткової роботи (керівники Кирик К.Ю. та Мулеса М.М.), на якій були представлені роботи із пряничного тіста та композиції складної нарізки із овочів, виконані членами гуртка.
Читати більше
25 січня. Нетрадиційний відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з макаронних виробів» підготувала та провела майстер виробничого навчання Деревляник М.В. у рамках впровадження проекту «Дослідження сучасних тенденцій приготування макаронних виробів з використанням інноваційних методів навчання».
Читати більше
24 січня. З метою обміну кращим педагогічним і виробничим досвідом із питань удосконалення професійної підготовки учнів, вивчення та впровадження у практичну діяльність інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток професійної освіти та налагодження співпраці на Закарпаття і завітала делегація працівників Департаменту освіти і науки Сумської обласної...
Читати більше
24 січня з метою вдосконалення та поширення кращого педагогічного  досвіду викладач предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М.  провела майстер-клас на тему «Технологія приготування вафельного тіста».
Читати більше
23 січня в нашому навчальному закладі відбувся конкурс професійної майстерності з професії  кухар «Прості форми нарізки овочів» серед учнів груп І курсу.
Читати більше
1 160 161 162 163 164 225