Головна
Правовий статус
Прозорість та інформаційна відкритість
Про нас
Стoрінка керівника
Адміністрація
Історія навчального закладу
Персоналії
Матеріально-технічна база
Доступ до публічної інформації
ЗМІ про нас
Державні закупівлі
Охорона праці
Кадровий склад
Професії
Кухар, кондитер
Офіціант, бармен
Продавець продовольчих, непродовольчих товарів
Наші контакти
Новини
Новини 2024-2025 н.р.
Новини 2023-2024 н.р.
Новини 2022-2023 н.р.
Новини 2021-2022 н.р.
Новини 2020-2021 н.р.
Новини 2019-2020 н.р.
Новини 2018-2019 н.р.
Новини 2017-2018 н.р.
Новини 2016-2017 н.р.
Абітурієнту
Правила прийому
Питання-відповіді
Приймальна комісія
Перелік документів
Положення про екстернат
Для внутрішньо переміщених осіб
Випускникам та роботодавцям
Запрошуємо на навчання
Нормативно-правове забезпечення
Наші підприємства
У пошуку удосконалення
Методична робота
Про методичну роботу
Атестація
Робота в міжатестаційний період
Педагогічний досвід
Методична комісія
Викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю
Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання торгового профілю
Освітні програми
Кондитер
Офіціант
Кухар
Бармен
Продавець прод.
Продавець непрод.
Міжнародна співпраця
Інноваційні проекти
Моніторинг навчальних досягнень учнів
2019-2020
2020-2021
2021-2022
2022-2023
2023-2024
Інші сайти
ВЕБКВЕСТИ
Виховна робота
Центр професійної кар’єри
Навчально-практичний центр
Головна
Правовий статус
Прозорість та інформаційна відкритість
Про нас
Стoрінка керівника
Адміністрація
Історія навчального закладу
Персоналії
Матеріально-технічна база
Доступ до публічної інформації
ЗМІ про нас
Державні закупівлі
Охорона праці
Кадровий склад
Професії
Кухар, кондитер
Офіціант, бармен
Продавець продовольчих, непродовольчих товарів
Наші контакти
Новини
Новини 2024-2025 н.р.
Новини 2023-2024 н.р.
Новини 2022-2023 н.р.
Новини 2021-2022 н.р.
Новини 2020-2021 н.р.
Новини 2019-2020 н.р.
Новини 2018-2019 н.р.
Новини 2017-2018 н.р.
Новини 2016-2017 н.р.
Абітурієнту
Правила прийому
Питання-відповіді
Приймальна комісія
Перелік документів
Положення про екстернат
Для внутрішньо переміщених осіб
Випускникам та роботодавцям
Запрошуємо на навчання
Нормативно-правове забезпечення
Наші підприємства
У пошуку удосконалення
Методична робота
Про методичну роботу
Атестація
Робота в міжатестаційний період
Педагогічний досвід
Методична комісія
Викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю
Методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання торгового профілю
Освітні програми
Кондитер
Офіціант
Кухар
Бармен
Продавець прод.
Продавець непрод.
Міжнародна співпраця
Інноваційні проекти
Моніторинг навчальних досягнень учнів
2019-2020
2020-2021
2021-2022
2022-2023
2023-2024
Інші сайти
ВЕБКВЕСТИ
Виховна робота
Центр професійної кар’єри
Навчально-практичний центр
Новини
20 листопада волейбол
21.11.2019
By
admin
УЧНІ ТА СТУДЕНТИ ВИЗНАЧАЛИ КРАЩИХ З ВОЛЕЙБОЛУ.
Читати більше
14 листопада конкурс Приготування другої страви
15.11.2019
By
admin
14 листопада в кухні – лабораторії училища проходив конкурс фахової майстерності з професії кухар «Приготування другої страви та холодної закуски»
Читати більше
13 листопада конкурс барменів
14.11.2019
By
admin
13 листопада відбувся конкурс фахової майстерності з професії бармен «Приготування коктейлів і напоїв»
Читати більше
12 гурток Оздоблення кондитерських виробів
13.11.2019
By
admin
12 листопада на чергове заняття гуртка “Оздоблення кондитерських виробів”
Читати більше
08 листопада конкурс Проста нарізка овочів
08.11.2019
By
admin
08 листопада в кухні – лабораторії училища проходив конкурс фахової майстерності «Проста нарізка овочів».
Читати більше
1
…
124
125
126
127
128
…
225
Пошук
Новини 2016-2017 н.р.
78
Новини 2017-2018 н.р.
86
Новини 2018-2019 н.р.
102
Новини 2019-2020 н.р.
63
Новини 2020-2021 н.р.
139
Новини 2021-2022 н.р.
99
Новини 2022-2023 н.р.
157
Січень 2025
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
« Гру
Атестація
Викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю
Державні закупівлі
Для внутрішньо переміщених осіб
Доступ до публічної інформації
Запрошуємо на навчання
ЗМІ про нас
Історія навчального закладу
Кухар, кондитер
Матеріально-технічна база
Міжнародна співпраця
Нормативно-правове забезпечення
Офіціант, бармен
Охорона праці
Педагогічний досвід
Перелік документів
Персоналії
Питання-відповіді
Приймальна комісія
Про методичну роботу
Продавець продовольчих, непродовольчих товарів
Робота в міжатестаційний період
Стoрінка керівника
Останні новини:
Новини
,
Новини 2022-2023 н.р.
,
Новини 2023-2024 н.р.
Вступну кампанію продовжено до 01 ЖОВТНЯ.
07.09.2023
0
Новини
,
Новини 2022-2023 н.р.
24 серпня
24.08.2023
0
Новини
,
Новини 2022-2023 н.р.
23 серпня
23.08.2023
0