25 вересня в групі кухар, кондитер №4 ІІ курсу викладачем Назаренко О.В. проведено відкритий урок з предмета «Страви закарпатської кухні» на тему:«Особливості приготування традиційних супів закарпатської кухні».
25 вересня в групі кухар, кондитер №4 ІІ курсу викладачем Назаренко О.В. проведено відкритий урок з предмета «Страви закарпатської кухні» на тему:«Особливості приготування традиційних супів закарпатської кухні». Згідно плану уроку навчальною метою було засвоєння учнями асортименту традиційних супів Закарпаття та рецептів їх приготування. Цікавими елементами при проведенні уроку стали конкурс загадок, перегляд презентації та вирішення проблемних ситуацій, які можуть виникати під час практичної діяльності. Слід відмітити, що упродовж уроку прослідковувався постійний зв’язок теми з сьогоднішнім днем, інтернаціональний характер закарпатської кухні, її самобутність та унікальність.
{gallery}25092017{/gallery}