15-16 травня

15 – 16 травня в навчальному закладі проходить ІІ етап атестаційної експертизи освітньої діяльності.  Відповідно до робочої програми проведення атестаційної експертизи здобувачі освіти виконували комплексні кваліфікаційні завдання з професійної підготовки з професій :

  • кухар, кондитер;
  • продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів;

Члени експертної комісії ознайомилися з матеріально – технічною базою, відвідали кабінети, магазини – майстерні, лабораторії, оцінили рівень навчальних досягнень та відповідність рівня кваліфікації учнів стандартам професійної освіти.

Група кухар, кондитер №3 ІІ курс (майстри в/н Миговка Н.М., Шталовські М.В.):

Група кухар, кондитер №4 ІІ курс (майстер в/н Мулеса М.М.):

Група продавець продовльчих товарів, продавець непродовольчих товарів ІІ курс (майстер в/н Трельо О.Л.):