20 березня в навчальному закладі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова методичної комісії Оксана БАРЧ ознайомила з планом проведення тижня. В рамках впровадження інноваційного проєкту «Дослідження автентичних страв Закарпаття: традиції, технології приготування, майстерність, що передаються з покоління в покоління» в навчально-виховний процес буде проведено автентичну конференцію «Традиції поколінь», конкурс «Майстер–шеф по –закарпатськи» і виховний захід «Свято закарпатської кухні» (учні груп кухар-кондитер №2, №3 і №4 ІІ курсу (майстри в/н Деревляник М.В., Шталовські М.В., Мулеса М.М,) та бібліотекар Мусієнко З.Л.). Оксана Іванівна зазначила, що подібна робота учнів має велике значення у становленні професійних умінь і навичок для майбутньої професії здобувачів освіти та являється основним фактором розвитку професійних компетенцій учнів. На завершення засідання членами методичної комісії було проаналізовано поповнення комплексно-методичного забезпечення з професії кухар, кондитер та зроблено акцент на створення електронного контенту дидактичного забезпечення професійної підготовки у ЗП(ПТ)О, використання в освітньому процесі вже створеної бази навчальних матеріалів для теоретичного і практичного навчання та заплановані до розроблення онлайн-курси з професії кухар.