Виробнича практика на підприємствах громадського харчування та торгівлі

Згідно з навчальними планами та програмами, графіка навчального процесу та укладених договорів з підприємствами учні нашого навчального закладу проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування та торгівлі.

Згідно з навчальними планами та програмами, графіка навчального процесу та укладених договорів з підприємствами учні нашого навчального закладу проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Вони навчаються самостійно на робочих місцях виконувати операції технологічного процесу з виготовлення кондитерських виробів (тістечок, тортів, печива), кулінарних виробів (страв, закусок, десертів), враховуючи програму навчання та особливості асортименту кожного ресторану, кондитерського цеху, кафе.
На підприємствах торгівлі (супермаркетах) учні самостійно реалізують, розфасовують та упаковують продовольчі товари, надають консультацію з продажу електротоварів, взуття, жіночого та чоловічого одягу.
Учні групи офіціант, бармен беруть участь у кейтеринговому обслуговуванні, обслуговуванні бенкетів, бенкетів-фуршетів та в повсякденному обслуговуванні.

{gallery}15_06_2015{/gallery}