20 квітня відбулося засідання методичних комісій майстрів виробничого навчання та викладачів кулінарного і торгового профілів. Члени комісії розглянули і затвердили перелік тем дипломних робіт та вимоги щодо їх виконання для учнів, які навчаються на третьому ступені з професії продавець продовольчих товарів та кухар; затвердили завдання державної кваліфікаційної атестації в групах ІІ курсу (2 роки навчання).
20 квітня відбулося засідання методичних комісій майстрів виробничого навчання та викладачів кулінарного і торгового профілів. Члени комісії розглянули і затвердили перелік тем дипломних робіт та вимоги щодо їх виконання для учнів, які навчаються на третьому ступені з професії продавець продовольчих товарів та кухар; затвердили завдання державної кваліфікаційної атестації в групах ІІ курсу (2 роки навчання).
Заслухали майстрів в/н перших курсів про стан проходження учнями виробничої практики на виробництві. З методичною доповіддю на тему «Використання наочності в процесі викладання предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» виступила викладач Галас Н.П.