15 вересня. Отримавши книги кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» та «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати», бібліотекар закладу Мусієнко З.Л. провела презентацію цих книг, в яких представлено багато рецептів для дорослих і дітей.
15 вересня. Отримавши книги кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» та «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати», бібліотекар закладу Мусієнко З.Л. провела презентацію цих книг, в яких представлено багато рецептів для дорослих і дітей.Ознайомила з секретами експерементування з їжею, якими поділився автор у своїх книгах. Запросила до бібліотеки усіх бажаючих детальніше ознайомитися з книгами.
{gallery}2021-09-15{/gallery}