15 вересня

15 вересня. Отримавши книги кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» та «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати»,  бібліотекар  закладу Мусієнко З.Л. провела презентацію цих книг, в яких представлено багато рецептів для дорослих і дітей.

15 вересня. Отримавши книги кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» та «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати»,  бібліотекар  закладу Мусієнко З.Л. провела презентацію цих книг, в яких представлено багато рецептів для дорослих і дітей.Ознайомила з секретами експерементування з їжею, якими поділився автор у своїх книгах. Запросила до бібліотеки усіх бажаючих детальніше ознайомитися з книгами.

{gallery}2021-09-15{/gallery}