ВИРОБИ З ШОКОЛАДУ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ТІСТЕЧОК ТА ТОРТІВ
Автор проекту: МУЛЕСА МАРІАННА МИХАЙЛІВНА – майстер виробничого навчання другої категорії.
ВИРОБИ З ШОКОЛАДУ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ТІСТЕЧОК ТА ТОРТІВ
Автор проекту: МУЛЕСА МАРІАННА МИХАЙЛІВНА – майстер виробничого навчання другої категорії.
Шоколад – їжа Богів. Корисний, легко засвоюється, містить багато мікроелементів, вітамінів. Покращує енергетичний баланс і розумову діяльність. Шоколад бадьорить, підвищує працездатність, покращує пам’ять. Масло какао знижує рівень холестерину та багате корисними речовинами. Інтерес до шоколаду в наші дні надзвичайно високий. Пропонуємо сучасний метод роботи з шоколадом для приготування прикрас для тістечок і тортів.
Майстри-кондитери училища в рамках проекту вдосконалюють свої професійні навики роботи з шоколадом та використовують при проведенні занять з виробничого навчання. Учні мають чудову нагоду перейняти цей досвід у своїх наставників. Шоколад дуже крихкий матеріал, тому при роботі з ним необхідні навики і витримка. А натхнення та фантазія сприятимуть створенню чудового витвору мистецтва у вигляді різних декоративних елементів для прикрашання тортів та тістечок, а також глазурі та кремів.
{gallery}Proect2{/gallery}