ТЕХНОЛОГІЯ МАЙСТЕРНОСТІ КАРВІНГУ З ФРУКТІВТА ОВОЧІВ, СКЛАДАННЯ
Автор проекту: БАРЧ ОКСАНА ІВАНІВНА – майстер виробничого навчання першої категорії.
ТЕХНОЛОГІЯ МАЙСТЕРНОСТІ КАРВІНГУ З ФРУКТІВТА ОВОЧІВ, СКЛАДАННЯ
Автор проекту: БАРЧ ОКСАНА ІВАНІВНА – майстер виробничого навчання першої категорії.
Карвінг (з англ. «вирізання», «різьба») мистецтво, яке в наші дні притягує як професіоналів так і аматорів. Ця майстерність декоративного вирізання (карвінгу) по фруктах та овочах виникла у країнах Далекого Сходу і базується на різних технічних прийомах, що істотно відрізняються. Карвінг з овочів та фруктів – це майстерність, яка набувається поступово і вимагає постійного тренування, нових знань, умінь та навичок. Саме практикою досягається вдосконалення, професіоналізм. Робота творча і потребує багатої уяви та фантазії. Разом з тим вона і складна. Багато уваги приділяється безпеці праці. Адже, карвінговий інвентар – це ріжучі інструменти, тому додаткова пильність тут не зайва. Та винагорода за старання того варта: задоволення, здивування і захоплення всіх, хто побачить кінцевий результат – справжнє дизайнерське творіння.
Карвінг дихає елегантністю та артистизмом. Вся увага і повага, яку різьбяр з овочів і фруктів приділяє гостям, втілюється в ідеалі прикрас, що створюються ним для святкового столу.
{gallery}Proect1{/gallery}