27 березня

27 березня в рамках впровадження інноваційного проекту «Від минулого до сьогодення»» відбувся майстер- клас викладача Галас Н.П. на тему «Забуті прозорі супи.

27 березня в рамках впровадження інноваційного проекту «Від минулого до сьогодення»» відбувся майстер- клас викладача Галас Н.П. на тему «Забуті прозорі супи.Технологія приготування консоме». Наталія Павлівна поділилася цікавими фактами з приготування прозорих бульйонів, особливостями освітлення та своєрідними способами подачі. Присутні побачили поетапні кроки технології приготування давно забутого прозорого супу консоме, що в перекладі з французької означає «освітлений» і були приємно вражені способами подачі: з запеченими грінками, з фаршированими булочками та з лапшою з омлету. Проведення майстер-класів кращими педагогами навчального закладу сприяє удосконаленню професійного рівня молодих педагогів.

 

{gallery}27.03.19{/gallery}