20 березня

20 березня відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії кухар на базі Державного навчального закладу „Мукачівський центр професійно-технічної освіти”. У змаганнях брали участь шість кращих учнів – переможців І етапу конкурсу – Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування, Міжгірського професійного ліцею, Державного навчального закладу „Мукачівський центр професійно-технічної освіти”. Конкурс передбачав виконання тестових завдань зі спеціальних дисциплін та завдань практичного туру, що відповідали кваліфікаційним вимогам кухаря 4 розряду.

20 березня відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії кухар на базі Державного навчального закладу „Мукачівський центр професійно-технічної освіти”. У змаганнях брали участь шість кращих учнів – переможців І етапу конкурсу – Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування, Міжгірського професійного ліцею, Державного навчального закладу „Мукачівський центр професійно-технічної освіти”. Конкурс передбачав виконання тестових завдань зі спеціальних дисциплін та завдань практичного туру, що відповідали кваліфікаційним вимогам кухаря 4 розряду.
    Кожен учасник представив свій заклад освіти презентацією «Візитна картка учасника», розкривши бачення себе у майбутній професії, бажання створювати шедеври кухарського мистецтва та пізнання сучасних технологій приготування страв.
      Готуючи основну страву „Філе куряче, фаршироване” та десерт – „Яблука, смажені у тісті”, майбутні кухарі продемонстрували майстерність, творчий підхід, професіоналізм, дотримання технологічного процесу, уміння працювати з електричними приборами та упевненість у роботі.
  За результатами конкурсу переможцями ІІ етапу стали:
   І місце – Янута Тетяна, учениця Державного навчального закладу „Мукачівський центр професійно-технічної освіти” (123 бали із 150 можливих);
    ІІ місце – Ісак Ярослав, учень Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування (119 балів);
  ІІІ місце – Бурч Тимофій, учень Державного навчального закладу „Мукачівський центр професійно-технічної освіти” (118 балів).

Вітаємо!

 

{gallery}20-03-19{/gallery}