06 березня в рамках тижня педагогічної та професійної майстерності з професії «Офіціант» відбувся І етап конкурсу на кращого з професії в групі учнів ІІ курсу.
06 березня в рамках тижня педагогічної та професійної майстерності з професії «Офіціант» відбувся І етап конкурсу на кращого з професії в групі учнів ІІ курсу.За умовами конкурсу конкурсанти виконували теоретичні і практичні завдання. Теоретичний тур складався з 40 питань з 4 варіантами відповіді з яких одна правильна і тривав 1 академічну годину ( перевірка теоретичних знань з предметів «Організація обслуговування в ресторанах», «Кулінарна характеристика страв», «Охорона праці», «Фізіологія харчування, санітарія і гігієна», «Технологічне обладнання»). Практичний тур відповідає вимогам 4 кваліфікаційного розряду та передбачає виконання таких практичних завдань: 1.Складання серветок. 2.Рух з тацею. 3. Сервірування столу для сніданку, обіду і вечері. Учні показали хороші вміння та навики при виконанні завдань в обох турах.
За результатами двох турів журі визнало переможцями таких учнів :
І місце Татарець Віктор (93 бали)
ІІ місце Лендєл Артур (90 балів)
ІІІ місце Кость Максим (88 балів)
Переможець конкурсу Татарець Віктор візьме участь у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться 14 березня на базі нашого закладу. Побажаємо йому успіхів!!!
{gallery}06-03-19{/gallery}