22 червня

22 червня в актовій залі училища відбувся звіт директора Кощака В.Й. про діяльність навчального закладу за 2017-2018 навчальний рік.

22 червня в актовій залі училища відбувся звіт директора Кощака В.Й. про діяльність навчального закладу за 2017-2018 навчальний рік.Виступ керівника училища був структурований з детальним аналізом проведеної роботи з підвищення рівня організації навчально-виховного процесу, зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази, залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання, забезпечення навчального закладу кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільності їх розстановки тощо. Директор навчального закладу наголосив на важливості покращення матеріально-технічної бази училища, яка буде відповідати вимогам сьогодення, використання новітніх форм профорієнтаційної роботи, які дозволять виконати державне замовлення, а також залучення педагогічної та батьківської громадськості училища до управління його діяльності.

Всі виступаючі відмітити позитивну роботу директора Кощака В.Й. за 2017-2018 навчальний рік, наголосили на його професійності, високих менеджерських якостях. Колектив таємним голосуванням визнав діяльність директора на займаній посаді задовільною.

{gallery}22-06-18{/gallery}