28 лютого відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерностісеред здобувачів освіти за професією кухар. Програма конкурсу передбачала:
– виконання теоретичного завдання (тести) (І тур) – 30 хв.;
– виконання практичного завдання (ІІ тур) – 3 год.
За умовами конкурсу практичне завдання складалося з приготування десерту «Панна – котта» та основної страви «Котлета по – київськи». Всі конкурсанти справилися з завданнями, приготували якісні страви і десерти.
За результатами двох турів конкурсу максимальну кількість балів отримала:
І місце – Зорівчак Діана – гр. к/к №3 ІІ курс (майстер в/н Гарновді М.В.) – 160 балів;
ІІ місце – Тарасов Владислав – гр. к/к № 1 І курс (майстер в/н Барч О.І.) – 155 балів;
ІІІ місце – Дюндєва Кіра – гр.. к/к № 4 І курс (майстер в/н Іванік О.М.) – 150 балів;
Переможці нагороджені цінними подарунками та заохочувальними призами від учнівського профспілкового комітету. ВІТАЄМО! МОЛОДЦІ!