20 листопада відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. На порядку денному: педагогічний діалог про забезпечення мобільності педагога і учня шляхом формування інформаційних та комунікативних компетенцій (Барч О.І.) та про традиційні та нестандартні уроки (Стерчо Г.В.) Використанням сучасних педагогічних форм, методів у формуванні навичок ефективної взаємодії з учнями
поділилася майстер виробничого навчання Іванік О.М. Також було обговорено та затверджено плани проведення конкурсу фахової майстерності з професії офіціант у групі офіціант, бармен І курсу та розгляд і погодження плану заходів до тижня професійної майстерності за професією «продавець продовольчих товарів». Окрім того, на обговорення виносились завдання для перевірних робіт і державної кваліфікаційної атестації в групах ІІ курсів (1,5 року навчання). Секретар атестаційної комісії Наталія Кияк проконсультувала педагогічних працівників, що атестуються у 2023- 2024н.р., щодо публікації матеріалів у інформаційно-методичному збірнику «Вісник». На закінчення засідання викладач предмета «Інформаційні технології» Онікіна А.А. ознайомила присутніх з найбільш поширеними цифровими сервісами педагога, а викладач і майстер в/н Трельо О.Л. поділилася своїм баченням сучасного уроку.