
12 березня на основі одержаних знань, вмінь і навиків в процесі теоретичного і виробничого навчання та з метою виявлення рівня професійної підготовки здобувачів освіти, відбувся І етап конкурсу професійної майстерності на звання «Кращий з професії кондитер». В конкурсі взяли участь учні І – ІІ- х курсів. Конкурс проводився у 2 тури:
– І тур – виконання теоретичного завдання;
– ІІ тур – виконання практичного завдання.
Всі конкурсанти згідно вимог були забезпечені окремими робочими місцями, індивідуальними інструментами, інструментарієм та сировиною. Практичний тур полягав у виконанні завдання, що відповідає вимогам ІІІ-го кваліфікаційного розряду кондитера і передбачав приготування кондитерського виробу – торт бісквітний святковий.
За результатами оцінювання конкурсу переможцями стали:
І місце – Лоя Федір –
гр. кухар, кондитер №4 ІІ курс
(майстер в/н Мулеса М.М.);
ІІ місце – Новак Аліна –
гр. кухар, кондитер №2 ІІ курс
(майстер в/н Деревляник М.В.)
ІІІ місце – Шелемончак Вікторія –
гр. кухар, кондитер №3 І курс
(майстер в/н Гарновді М.В.)
Переможці нагороджені цінними подарунками, а учасники – заохочувальними призами. Вітаємо! Молодці! Успіхів у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться в квітні.