12 березня

12 березня на основі одержаних знань, вмінь і навиків в процесі теоретичного і виробничого навчання та з метою виявлення рівня професійної підготовки здобувачів освіти, відбувся І етап конкурсу професійної майстерності на звання «Кращий з професії кондитер». В конкурсі взяли участь учні І – ІІ- х курсів. Конкурс проводився у 2 тури:

– І тур – виконання теоретичного завдання;

– ІІ тур – виконання практичного завдання.

Всі конкурсанти згідно вимог були забезпечені окремими робочими місцями, індивідуальними інструментами,  інструментарієм та сировиною. Практичний тур полягав у виконанні завдання, що відповідає вимогам ІІІ-го кваліфікаційного розряду кондитера і передбачав приготування кондитерського виробу – торт бісквітний святковий.

За результатами оцінювання конкурсу переможцями стали:

    

І місце – Лоя Федір –

гр. кухар, кондитер №4 ІІ курс

(майстер в/н Мулеса М.М.);

 

ІІ місце – Новак Аліна –

гр. кухар, кондитер №2 ІІ курс

(майстер в/н Деревляник М.В.)

 

ІІІ місце – Шелемончак Вікторія –

гр. кухар, кондитер №3 І курс

(майстер в/н  Гарновді М.В.)

 

Переможці нагороджені цінними подарунками, а учасники – заохочувальними призами. Вітаємо! Молодці! Успіхів у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться в квітні.