
28 лютого. На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого училища завершилося стажування педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Закарпатської області з професії кухар 5 розряду, який складався з двох етапів.
Під час дистанційного етапу слухачі-майстри виробничого навчання самостійно ознайомилися з навчальними матеріалами за програмою стажування, які були розміщені на GOOGLE–диску.
Очний етап стажування передбачав участь у майстер-класі «Приготування страви європейської кухні «Перепілка «Рішельє» з журавлиним соусом», а також виконання практичних завдань (кваліфікаційних робіт): приготування декору для оздоблення страв у техніці «Твіль» та десерту «Сирні трюфелі».
По завершенню стажування майстри виробничого навчання ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» та КЗ «Міжгірський професійний коледж» ЗОР, які проходили стажування, отримали сертифікати про опанування новітніх виробничих технологій та довідки про проходження стажування встановленого взірця.