26 лютого

              26 лютого. Згідно з графіком навчального процесу в училищі з 25 лютого проходить державна кваліфікаційна атестація у навчальних групах І курсу з професії кондитер 3 розряду. На базі навчальних майстерень учні виконують кваліфікаційні пробні роботи. Робочі місця обладнані необхідним устаткуванням, інструментом та інструментарієм для забезпечення повного технологічного процесу з виготовлення кондитерських виробів. Затверджений перелік кваліфікаційних пробних робіт передбачає приготування дріжджового, пісочного, бісквітного тіста, формування та випікання виробів з нього: рулети, печиво, тістечка, булки, піца з різними начинками, круасани тощо.

             Учні належно виконують завдання: професійно підходять до приготування  кондитерських виробів, демонструють навички, набуті під час виробничого навчання у майстернях училища та проходження виробничої практики на підприємствах громадського харчування.