05 лютого

05 лютого з метою виконання навчальних планів та програм відповідно до графіка освітнього процесу учні груп кухар, кондитер № 2, 3, 4  І-го курсу і кухар, кондитер № 1 та продавець продовольчих та непродовольчих товарів ІІ-го курсу проходять виробничу практику на підприємствах ресторанного господарства та підприємствах торгівлі. Основними базовими підприємствами для проходження практики є :

  • Львівський круасан;
  • кондитерський цех «V&V Shtefanyo»
  • Ла П’єц;
  • дитячі садочки;
  • кафе «Чікен Хат», «Дольче», «Ням – Ням»;
  • ТзОВ «Хлібопекарня ДОВГЕ»;
  • Ресторан «White Hills», «Kids Club», «Hochu.puri»;
  • ТОВ «Ужгород П.С.Ю. супермаркет «Вопак» та інші.

 

До вашої уваги фотогалерея «Один день практики».