20 січня

20 січня відбулося засідання методичних комісій кулінарного та торгового профілів. Відповідно до плану роботи обговорювались питання формування пізнавальної компетентності через інтегровану систему навчання, проводився аналіз навчальних досягнень та директорських контрольних робіт, підсумки конкурсів фахової майстерності з професій «Кухар» та «Кондитер». В обговоренні взяли участь майстри виробничого навчання Комарницька Р.Ф., Шталовські М.В., Деревляник М.В., Миговка Н.М., Мулеса М.М. Голови методичних комісій Барч О.І. та Стерчо Г.В. підсумували роботу методичних комісій  за І семестр та намітили завдання на ІІ-семестр 2024-2025 н.р. На завершення майстер виробничого навчання Кузьма Н.В. поділилася досвідом роботи з проблемного навчання для розвитку активності і професійної майстерності учнів, а викладач Галаговець А.М.  виступила з доповіддю «Від компетентного педагога до компетентного випускника ЗП(ПТ)О.